aA

Klausimas

Sveiki,

Norėčiau paklausti, kaip patartumėt spręsti mūsų problemą.

Man oralinis seksas nepriimtinas (tai neseksualu, nekelia geismo, o tik sukelia pasišlykštėjimą), o vyras to prašo beveik kiekvieną sueities kartą, stengiasi parodyti porno filmus, kuriuose dominuoja seksas. Po jų man iš vis dingsta bet koks geismas...

Apie tai mes kartu bandėme kalbėtis ne vieną kartą, bet bendro sprendimo taip ir neradom...

Gal galit rekomenduoti seksologą Kaune.

Dėkoju už atsakymą iš anksto.
Lina

Atsakymas

Gerbiama Lina,

Nepažįstu Kauno seksologų, manau, kad jų yra ir jūs galite juos susirasti per informaciją. Apie tai, kad jums nepriimtinas seksas per burną, jūs kalbėjotės su vyru. Tai tikrai labai šaunu. Gerai, jei jūs ir toliau suprasite, ko būtent sekse jūs norite. Tačiau šių norų motyvai dažnai ne visai suvokiami – tarkime, kai kurie vyrai tiesiog laikosi standartų. Jei jis primygtinai nori būtent tokio sekso, galbūt ne dėl malonumo, o dėl noro atitikti sekso standartus? Tuomet jūs galite rasti jam papildomos informacijos, iš kurios seka, kad oralinis seksas patinka mažesnei daliai žmonių ( galite rasti internete ar knygose). Jei tai jam ypač malonu fiziškai, tuomet teks eiti į kompromisus ar į lygiaverčius mainus (beje, o kas patinka sekse jums?). Kalbėkitės apie tai su juo toliau ir derėkitės.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0