Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Karis pagal skonį
Čili padažas 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai pusiau. Kiekvieną dalį supjaustykite ilgais gabalėliais. Giliame inde vištienos filė sumaišykite su čili padažu.

Pomidorus pagarinkite ir nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais. Paprikas supjaustykite smulkiomis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, greitai apkepinkite vištienos gabalėlius, suberkite pomidorus ir paprikas. Sumažinkite ugnį ir dar troškinkite 5 min. nuolat pamaišant. Pagardinkite kario prieskoniais.

Avokadus supjaustykite pusiau, pašalinkite kauliuką, nulupkite odelę. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais.

Į keptuvę sudėkite apkepintus paukštienos gabalėlius ir avokado kubelius. Krestelėkite keptuvę, kad avokado gabalėliai susimaišytų su padažu, truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies. Suberkite griežinėliais supjaustytas alyvuoges. Patiekalas paruoštas. Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai