Ingredientai

Miltai 300 g
Vanduo 100 ml
SANTA MARIA citrinos rūgštis 0.5 šaukšto
Porai 200 g
Aliejus 2 šaukštai
Sūris 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ant stalo pabarstykite miltų ir sukapokite ant jų šaltą sviestą, kad susidarytų birūs gabaliukai.

Po truputį vis pilkite vandens (sumaišyto su citrinos rūgštimi ir druska) ir minkykite tešlą.

Vėliau suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve mažiausiai 2 val.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite vištienos filė su porais.

Paskaninkite prieskoniais, druska ir grietinėle.

Tada patroškinkite, kol masė taps tirštos konsistencijos.

Vėliau padažą atvėsinkite ir sumaišykite su sūriu.

Tešlą padalinkite į 2 dalis ir iškočiokite kuo įmanoma ploniau.

Vieną tešlos gabalą padėkite ant kepimo indo, ant jo uždėkite įdarą ir
uždenkite kitu tešlos gabalu.

Kraštus suspauskite ir patepkite tešlą kiaušiniu.

Šakute pyrago paviršiuje padarykite keletą skylučių.

Kepkite orkaitėje 220ºC temperatūroje apie 25 minutes.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai