Ingredientai
Varškė
200
g
Miltai
200
g
Rudasis cukrus
100
g
Sviestas
180
g
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
3
vnt.
Saldainiai „Karvutė“
8
vnt.
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir ruduoju cukrumi.
Varškę pertrinkite arba susmulkinkite elektriniu trintuvu.
Į varškę supilkite išlydytą sviestą ir gerai išmaišykite. Sudėkite kiaušinius ir vanilės ekstraktą ir gerai išmaišykite.
Varškės masę sumaišykite su miltais ir cukrumi. Išmaišykite.
„Karvutės“ saldainius perpjaukite pusiau.
Tešlą supilkite į keksiukų formeles (nuo viršaus turi likti bent centimetras) ir į kiekvieno vidurį giliai įspauskite saldainio puselę.
Kepkite apie 20 minučių.
Už receptą dėkojame skaitytojai Gabrielei.
Atsiliepimai