Bulvių keksiukai, tai – sotus ir labai gardus garnyras, kurį virtuvės šefai rekomenduoja patiekti prie jautienos ar vištienos patiekalų. Neabejojame, kad bulvių keksiukai su sūriu taip patiks, kad norėsite gaminti dar ir dar.

Gaminimo eiga

* Puode ištirpinkite sviestą, ten pat suberkite maltą rūkytą papriką, džiovintą raudonėlį ir išmaišykite.

* Gautu sviesto mišiniu apipilkite griežinėliais pjaustytas bulves ir gerai išmaišykite.

* Į keksiukų formeles dėkite po žiupsnelį burokine tarka sutarkuoto čederio sūrio, ant viršaus – kelis bulvių griežinėlius ir užberkite burokine tarka tarkuoto gouda sūrio.

* Apibarstykite šviežiu čiobreliu ir kepkite 180 laipsnių karštyje 40 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai