Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Sviestas
50
g
Rizoto ryžiai
250
g
Rūkyta kiaulienos šoninė
100
g
Vištienos sultinys
600
ml
Baltas sausas vynas
100
ml
Parmezano sūris
100
g
Šparagai
400
g
Petražolės
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Puode išlydykite sviestą ir keletą minučių pakaitinkite susmulkintą svogūną ir česnaką (tik neperkepinkite!).
Suberkite ryžius ir dar pakaitinkite.
Sudėkite juostelėmis supjaustytą rūkytą šoninę, dar keletą minučių pakepinkite.
Sumaišykite karštą sultinį ir vyną, supilkite į puodą.
Kai sultinys visiškai susigers į ryžius, sudėkite supjaustytus šparagus.
Pakaitinkite keletą minučių, nuimkite nuo ugnies, įberkite susmulkintų petražolių ir tarkuoto parmezano sūrio.
Atsiliepimai