Ingredientai
Cukinijos
4
vnt.
Svogūnas
1
vnt.
Česnako skiltelė
1
vnt.
Vyšniniai pomidorai
1
sauja
Baklažanas
gabaliukas
Rikotos sūris
100
g
Parmezano sūris
50
g
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Cukinijas perpjaukite pusiau ir jas išskobkite. Cukinijų vidų pabarstykite druska.
2. Paruoškite įdarą: sukapokite svogūną, susmulkinkite likusį cukinijų minkštimą, baklažaną ir kelis pomidorus, sutarkuokite parmezano sūrį.
3. Keptuvėje pakepinkite svogūną, išspauskite česnako skiltelę. Jiems šiek tiek apkepus į keptuvę sudėkite cukinijų minkštimus, pomidorus ir baklažaną.
4. Daržovėms iškepus įdarą sumaišykite su rikotos sūriu bei trečdaliu parmezano. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Į nusausintas cukinijas sudėkite paruoštą įdarą, pabarstykite likusiu parmezano sūriu. Kepkite apie 10 minučių, kol cukinijos šiek tiek apskrus.
Atsiliepimai