Ingredientai

Svogūnas 1 vnt.
Česnako skiltelė 1 vnt.
Vyšniniai pomidorai 1 sauja
Baklažanas gabaliukas
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Cukinijas perpjaukite pusiau ir jas išskobkite. Cukinijų vidų pabarstykite druska.

2. Paruoškite įdarą: sukapokite svogūną, susmulkinkite likusį cukinijų minkštimą, baklažaną ir kelis pomidorus, sutarkuokite parmezano sūrį.

3. Keptuvėje pakepinkite svogūną, išspauskite česnako skiltelę. Jiems šiek tiek apkepus į keptuvę sudėkite cukinijų minkštimus, pomidorus ir baklažaną.

4. Daržovėms iškepus įdarą sumaišykite su rikotos sūriu bei trečdaliu parmezano. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Į nusausintas cukinijas sudėkite paruoštą įdarą, pabarstykite likusiu parmezano sūriu. Kepkite apie 10 minučių, kol cukinijos šiek tiek apskrus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai