Ingredientai
Pomidorai
Juodieji pipirai (žirneliais)
keletas
Lauro lapai
keletas
Čili pipiras
1
vnt.
Česnako skiltelė
keletas
Vanduo
Actas
100
ml
Druska
1.5
v. š.
Cukrus
3
v. š.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia į puodą įpilkite vandens, įdėkite druskos, cukraus ir acto. Viską kelias minutes pavirkite ir atvėsinkite.
2. Tuomet į stiklainį sudėkite nepjaustytus pomidorus, lauro lapus, pipirus bei čili pipirą, česnako skilteles ir užplikite paruoštu marinatu.
3. Stiklainius sustatykite į vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite iki 10-15 minučių.
4. Sandariai užsukite, apverskite stiklainius, šiltai uždenkite ir paliktite visiškai atvėsti.
Atsiliepimai