marinavimas

Trys nauji būdai, kaip iškepti bulves ant grilio  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 10:42
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti. Dauguma vasarotojų...
Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą
2016 m. gegužės 24 d. 09:53
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Šaldyti, konservuoti ar džiovinti: kaip išsaugomos vertingiausios medžiagos?  (3)
2016 m. gegužės 5 d. 12:37
Visame pasaulyje besikeičiant mitybos tendencijoms ir su jomis susijusioms maisto paruošimo technologijoms, vartotojų kasdienybėje atsiranda vis naujų įpročių...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Marinuoti pomidorai – GREITUKAI  (1)
2016 m. balandžio 11 d. 10:19
Klaipėdiečio sėkmės istorija: nuosavas restoranas Londone ir garsiausių pasaulio šefų pripažinimas
2016 m. kovo 5 d. 00:01
Iš Klaipėdos kilęs šefas Martynas Meidas (29) jau dešimtmetį garsina Lietuvą Londone, tačiau iki šiol niekam interviu nedalino. Pradėjęs nuo nulio, jis...
„Olympiakos“ prakeiksmas: komanda, kurioje nėra vietos lietuviams  (2)
2016 m. sausio 22 d. 16:46
Nugaros, čiurnos, peties traumos, atleidimai, keletą metų besitęsiantys bylinėjimaisi...
Patarimai, kaip išsaugoti daržoves žiemai  (1)
2015 m. spalio 16 d. 10:27
Maisto atsargas žiemai įprasta ruošti rudenį, kuomet gamta džiugina gausiomis rudens...
Vertingi patarimai, kurie padės ilgiau išsaugoti maistą
2015 m. spalio 16 d. 10:21
Minint maisto dieną specialistai pateikia patarimų, kaip ilgiau išsaugoti maisto produktus. Jie sako, kad yra pačių įvairiausių būdų, tiesiog žmonės jų...
Latviškai marinuoti moliūgai
2015 m. rugsėjo 8 d. 13:45
Šis receptas paplitęs Latvijoje ir tinka prie paukštienos patiekalų.
Slyvų-bazilikų pagardas: tiks marinavimui ir prie kepsnio  (5)
2015 m. rugpjūčio 30 d. 00:00
Šis pagardas tinka beveik visur – prie mėsos, varškės ar fermentinio sūrio, sriubose,...
Marinuoti česnakai su rozmarinais
2015 m. rugpjūčio 28 d. 12:24
9 netikėti patarimai, kaip panaudoti kavą gaminant maistą
2015 m. rugpjūčio 23 d. 00:00
Dažnas mūsų neįsivaizduoja ryto be garuojančio kvapnios kavos puodelio. Tačiau ne kiekvienas žino, kad ji puikiai tinka ne tik norint prabusti, bet ir siekiant...
Gaminame patys: šašlykai, priversiantys čepsėti lūpomis  (36)
2015 m. rugpjūčio 21 d. 13:03
Šį kartą naminio maisto guru Tadas Ustinavičius paliko savo jaukią virtuvę,...
Obuolių sultyse marinuoti burokėliai  (7)
2015 m. liepos 31 d. 00:00
NAMUOSE marinuoti imbierai  (3)
2015 m. liepos 29 d. 00:00
Marinuoto imbiero visai nesunku pasiruošti ir namuose.
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai  (5)
2015 m. liepos 24 d. 00:00
Marinuotos morkos su cinamonu  (8)
2015 m. liepos 13 d. 09:47
Šios traškios, pikantiško skonio morkos itin tiks kaip garnyras prie mėsos ar žuvies...
Ruošdama šašlykus užsikrėtė pavojinga liga  (34)
2015 m. birželio 7 d. 18:30
Paragavusi šašlykams paruoštos mėsos, moteris užsikrėtė toksoplazmoze.
Orkaitėje kepta vištiena su grybų padažu
2015 m. gegužės 22 d. 00:15
Skanu, tikrai skanu. Jokių ilgų marinavimų , viską paruošite viename inde - kas gali...