marinavimas


Konservavimas namuose: be kokių priedų neišsiversite ir kokių dažnai naudojamų geriau nedėti  (3)
2016 m. rugsėjo 22 d. 21:10
Ruošdamos atsargas žiemai šeimininkės kasmet dalijasi įvairiais konservavimo būdais ir receptais. Tačiau neretai ieškant naujų skonių pamirštamas...
Koks konservavimo būdas yra sveikiausias?  (8)
2016 m. rugsėjo 17 d. 19:01
Mūsuose dar gyvos tradicijos ne tik iki soties atsimėgauti šviežiomis daržo, sodo bei miško gėrybėmis, bet ir pasirūpinti jų atsargomis žiemai. Kokį...
Avies galva ir kiti keisti norvegiški patiekalai, apie kuriuos tikriausiai neteko girdėti  (1)
2016 m. rugsėjo 3 d. 00:03
Osle esančio restorano „Maaemo“ vyriausiasis virėjas danas Esbenas Holmboe teigia, kad...
Kurie daržovių konservavimo būdai geriausi
2016 m. rugpjūčio 29 d. 13:21
Termiškai apdoroti pomidorai yra geresnė priemonė nuo vėžio nei švieži, o šaldyti...
Skaniau už marinuotus agurkėlius: marinuotos cukinijos  (4)
2016 m. rugpjūčio 26 d. 09:29
Marinuoti pomidorai  (4)
2016 m. rugpjūčio 24 d. 00:15
Atslinkus pirmiems rūkams, lauke augančius pomidorus dažniausiai užpuola maras. Išskynus vaisius, daugeliui kyla klausimas – o ką dabar su jais daryti?
Burokėliai, marinuoti su kmynais ir bazilikais  (1)
2016 m. rugpjūčio 14 d. 00:00
Slyviniai pomidorai ypatingame marinate  (3)
2016 m. rugpjūčio 13 d. 00:00
Marinuoti agurkai „viens-du“  (25)
2016 m. rugpjūčio 5 d. 00:10
Viens-du ir pagaminau 12 stiklainių.
Kaip išsaugoti šviežius pomidorus iki pat Naujų metų – paprastas, bet veiksmingas triukas  (35)
2016 m. liepos 28 d. 10:48
Šiam pomidorų marinavimo būdui nereikės nei druskos, nei acto, nei vandens. Vos vienas...
Marinuoti pievagrybiai
2016 m. liepos 16 d. 00:00
R. Ničajienės vasaros receptai: jogurte marinuota vištiena ir migdolinė panakota
2016 m. liepos 8 d. 12:28
Kiek daug laimės vasarą atneša kiekviena diena – nesvarbu, ar tu darbe, ar atostogauji,...
Jei tai žinosite, vištieną visada iškepsite tobulai  (15)
2016 m. liepos 1 d. 10:02
Paruošti vištienos krūtinėlę pakankamai lengva, tačiau visai kas kita, jeigu norite,...
Gruziniškas, uzbekiškas ar armėniškas šašlykas: kurio nė nereikia marinuoti  (14)
2016 m. birželio 22 d. 18:06
Ne tik lietuviai gali pasigirti gardžiais šašlykais – tradicinėse gruzinų, uzbekų ir...
Ypatingai marinuoti BUROKĖLIAI  (1)
2016 m. birželio 21 d. 10:37
Vištienos kebabas
2016 m. birželio 13 d. 00:10
ATRADIMAS: marinuoti avokadai  (1)
2016 m. birželio 2 d. 10:22
Marinuoti avokadai tinka salotoms, sumuštiniams pagardinti. Marinuoti geriausia kiek...
Aktualu prieš šiltąjį savaitgalį: kasdien naudojamas ingredientas, neleidžiantis iškepti tobulos mėsos  (10)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Maisto gamybos lauke sezonas prasideda: paprastas mėsos marinavimo receptas  (19)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Trys nauji būdai, kaip iškepti bulves ant grilio  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 10:42
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti. Dauguma vasarotojų...
Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą
2016 m. gegužės 24 d. 09:53
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
Šaldyti, konservuoti ar džiovinti: kaip išsaugomos vertingiausios medžiagos?  (3)
2016 m. gegužės 5 d. 12:37
Visame pasaulyje besikeičiant mitybos tendencijoms ir su jomis susijusioms maisto paruošimo technologijoms, vartotojų kasdienybėje atsiranda vis naujų įpročių...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Marinuoti pomidorai – GREITUKAI  (1)
2016 m. balandžio 11 d. 10:19