marinavimas

Ypatingai marinuoti BUROKĖLIAI  (1)
2016 m. birželio 21 d. 10:37
Vištienos kebabas
2016 m. birželio 13 d. 00:10
ATRADIMAS: marinuoti avokadai  (1)
2016 m. birželio 2 d. 10:22
Marinuoti avokadai tinka salotoms, sumuštiniams pagardinti. Marinuoti geriausia kiek...
Maisto gamybos lauke sezonas prasideda: paprastas mėsos marinavimo receptas  (18)
2016 m. gegužės 27 d. 16:56
Šylantis oras kviečia maisto gamybą perkelti į lauką, todėl ir mėsa keliauja laukan...
Trys nauji būdai, kaip iškepti bulves ant grilio  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 10:42
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir...
Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą
2016 m. gegužės 24 d. 09:53
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių...
Grilio sezonas: patarimai, kaip marinuoti ir kiek kepti mėsą, žuvį, vištieną
2016 m. gegužės 6 d. 00:15
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Ką būtina žinoti, norint iškepti skanius šašlykus  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 13:05
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Šaldyti, konservuoti ar džiovinti: kaip išsaugomos vertingiausios medžiagos?  (3)
2016 m. gegužės 5 d. 12:37
Visame pasaulyje besikeičiant mitybos tendencijoms ir su jomis susijusioms maisto paruošimo technologijoms, vartotojų kasdienybėje atsiranda vis naujų įpročių...
5 gudrybės, kurias privalote žinoti, prasidėjus grilio sezonui  (2)
2016 m. gegužės 5 d. 12:23
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio sezonas. Tačiau tradiciniai grilio atributai kaip šašlykų majonezo...
5 gudrybės , kurias privalote žinoti prasidėjus GRILIO SEZONUI
2016 m. gegužės 5 d. 12:12
Į Lietuvą sugrįžus šiltiems orams, kartu su jais prasidėjo ir visų lauktas grilio...
Marinuoti pomidorai – GREITUKAI  (1)
2016 m. balandžio 11 d. 10:19
Klaipėdiečio sėkmės istorija: nuosavas restoranas Londone ir garsiausių pasaulio šefų pripažinimas
2016 m. kovo 5 d. 00:01
Iš Klaipėdos kilęs šefas Martynas Meidas (29) jau dešimtmetį garsina Lietuvą Londone, tačiau iki šiol niekam interviu nedalino. Pradėjęs nuo nulio, jis...
„Olympiakos“ prakeiksmas: komanda, kurioje nėra vietos lietuviams  (2)
2016 m. sausio 22 d. 16:46
Nugaros, čiurnos, peties traumos, atleidimai, keletą metų besitęsiantys bylinėjimaisi...
Patarimai, kaip išsaugoti daržoves žiemai  (1)
2015 m. spalio 16 d. 10:27
Maisto atsargas žiemai įprasta ruošti rudenį, kuomet gamta džiugina gausiomis rudens...
Vertingi patarimai, kurie padės ilgiau išsaugoti maistą
2015 m. spalio 16 d. 10:21
Minint maisto dieną specialistai pateikia patarimų, kaip ilgiau išsaugoti maisto...
Latviškai marinuoti moliūgai
2015 m. rugsėjo 8 d. 13:45
Šis receptas paplitęs Latvijoje ir tinka prie paukštienos patiekalų.
Slyvų-bazilikų pagardas: tiks marinavimui ir prie kepsnio  (5)
2015 m. rugpjūčio 30 d. 00:00
Šis pagardas tinka beveik visur – prie mėsos, varškės ar fermentinio sūrio, sriubose,...
Marinuoti česnakai su rozmarinais
2015 m. rugpjūčio 28 d. 12:24
9 netikėti patarimai, kaip panaudoti kavą gaminant maistą
2015 m. rugpjūčio 23 d. 00:00
Dažnas mūsų neįsivaizduoja ryto be garuojančio kvapnios kavos puodelio. Tačiau ne kiekvienas žino, kad ji puikiai tinka ne tik norint prabusti, bet ir siekiant...
Gaminame patys: šašlykai, priversiantys čepsėti lūpomis  (36)
2015 m. rugpjūčio 21 d. 13:03
Šį kartą naminio maisto guru Tadas Ustinavičius paliko savo jaukią virtuvę, esančią Vilniaus daugiabutyje, ir pasiraitojęs rankoves griebėsi populiariausio...
Obuolių sultyse marinuoti burokėliai  (7)
2015 m. liepos 31 d. 00:00
NAMUOSE marinuoti imbierai  (3)
2015 m. liepos 29 d. 00:00
Marinuoto imbiero visai nesunku pasiruošti ir namuose.
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai  (5)
2015 m. liepos 24 d. 00:00