Ingredientai
Miltai
200
g
Sviestas
150
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Juodasis šokoladas
100
g
Varškė
300
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Krakmolas
1
šaukštas
Bruknės
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Cukrus
50
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį, išmaišykite.
Suberkite šokolado gabalėlius, išmaišykite. Suberkite miltus su kepimo milteliais, užmaišykite tešlą.
Kremui varškę sumaišykite su krakmolu ir vaniliniu cukrumi. Kiaušinį išplakite su cukrumi, sumaišykite su varške. Suberkite bruknes, išmaišykite.
Silikonines formeles iki pusės užpildykite tešla. Ant tešlos uždėkite varškės kremo.
Formeles pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite 30 min., kol susidarys gelsva plutelė.
Atvėsusius keksiukus patiekite su kava.
Atsiliepimai