Ingredientai

Miltai 1 šaukštas
Aliejus 4 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Šiltą daržovių troškinį galite patiekti ir kaip atskirą patiekalą, ir kaip garnyrą prie mėsos ar žuvų patiekalų.

Gaminimo eiga

Nenuluptus baklažanus supjaustykite griežinėliais.

Pavoliokite juos miltuose ir apkepkite aliejuje iš abiejų pusių.

Baklažanus išimkite, toje pačioje keptuvėje ar puode pakaitinkite česnaką.

Sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas, susmulkintus pomidorus.

Įberkite druskos, pipirų ir patroškinkite 10 minučių.

Sudėkite baklažanus ir patroškinkite dar kelias minutes.

Apibarstykite parmezano sūriu ir iš karto patiekite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai