Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 1.25 stiklinės
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 1 stiklinė
Grietinėlė 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Išsukti sviestą ir cukrų.

Sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius.

Sudėti į išsuktą sviestą kiaušinį ir miltų maišinį.

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, suvynioti į plėvelę ir, kol bus ruošiamas įdaras, laikyti šaldytuve.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolų masei išsukti sviestą ir cukrų.

Įmušti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinius.

Įmaišyti maltus migdolus ir migdolų drožles, grietinėlę, likerį ir vanilinį cukrų.

Išmaišyti, kad masė taptų vientisa.

Tešla išlipdyti pateptos išardomos formos dugną ir kraštus. Užpilti ant viršaus įdarą.

Apibarstyti migdolų drožlėmis.

Kepti apie 55 minutes.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai