Ingredientai
avižinių dribsnių
50
g
vandens
2
stiklinės
banano
1
vnt.
kivio
1
vnt.
gervuogių
1
sauja
šilauogių
1
sauja
aviečių
1
sauja
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
medaus
1
v. š.
mėtos lapelių
keletas
Turbūt maistingiausias ryto patiekalas – avižinė košė su vaisiais. Gardinta natūraliu medumi ir pačiais įvairiausiais vaisiais, kokių tik randate šaldytuve ar spintelėje. Pagardinkite avižinę košę mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Užpilkite avižinius dribsnius verdančiu vandeniu. Uždenkite indą ir palikite 10 min. išbrinkti.
2. Supjaustykite bananą ir kivį, sudėkite uogas ir pilkite alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska ir įdėkite šaukštą medaus. Viską išmaišykite.
3. Į lėkštę dėkite košę, ant viršaus sudėkite vaisių ir uogų salotas. Pagardinkite avižinę košę mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai