Ingredientai
anties kulšelių
2
vnt.
nesmulkintų juodųjų pipirų
0.5
a. š.
druskos
žiupsnelis
čiobrelio šakelių
4
vnt.
česnako
1
skiltelė
aliejaus
500
ml
kalendros šakelių
keletas
Porcijos: 2
Laukia išskirtiniai pietūs, jei jiems ruošiate antienos kulšeles. Kepimas užtruks, tačiau patiekalas to vertas. Iškeptas antienos kulšeles sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
* Anties kulšeles ištrinkite prieskoniais. Apibarstykite čiobrelio lapeliais ir pagardinkite tarkuota česnako skiltele.
* Dėkite į kepimo formą ir užpilkite aliejumi, kad apsemtų.
* Kepkite orkaitėje 150 °C temp. 2.5–3 val.
* Iškepusias antienos kulšeles perkelkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min., kol apskrus.
* Iškeptas antienos kulšeles sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai