Ingredientai
Tunas, konservuotas savo sultyse
1
indelis
Pomidorai
4
vnt.
Agurkai
4
vnt.
Alyvuogės
saujelė
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Česnakai
1
skiltelė
Sojos padažas
pagal skonį
Porcijos: 2
Tuno salotos – turbūt vienos gardžiausių. Jose dera įvairūs skoniai, o tunas lyg užbaigia šią turtingą paletę. Valgykite tuno salotas su skrudinta duona.
Gaminimo eiga
1. Česnaką išspauskite ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
2. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
3. Paprikas ir svogūnus smulkiai supjaustykite.
4. Pomidorus ir agurkus supjaustykite stambiau.
5. Tuną nusunkite.
6. Alyvuoges galite kiek pasmulkinti.
8. Viską sumaišykite ir apšlakstykite aliejumi sumaišytu su išspaustu česnaku.
9. Tuno salotas apšlakstykite sojos padažu.
Atsiliepimai