Gaminimo eiga

1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis, mėlynąjį svogūną perpjaukite pusiau ir supjaustykite vidutiniais kubeliais, saliero stiebą supjaustykite įstrižais griežinėliais, brokolius padalinkite į kąsnio dydžio gabalėlius, česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite druska ir juodaisiais pipirais pabarstytus vištienos gabalėlius. Vištienai iškepus sudėkite kepti pjaustytus česnakus, mėlynąjį svogūną, salierą ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite konservuotas raudonąsias pupeles, jas išmaišykite. Sudėkite konservuotus pomidorus, pamaišykite ir suberkite pjaustytus brokolius. Toliau užberkite druskos ir juodųjų pipirų bei viską išmaišykite.

3. Patiekite su petražolės lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai