Vakarėliui, laukiant svečių ar greitiems pusryčiams – visais šiais atvejais tinka sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kumpiu ir kreminiu sūriu. Juos paruošti taip paprasta kad gali pagaminti net vaikai. Iškepusius sluoksniuotos tešlos pyragėlius su kumpiu ir kreminiu sūriu puoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą bemielę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Kumpį supjaustykite smulkiais kubeliais, krapus susmulkinkite.

3. Sumaišykite su kreminiu sūriu, krapais, kumpiu, druska ir pipirais.

4. Tešlą supjaustykite kvadratėliais ir į vidurį dėkite gautą įdarą.

5. Kiaušinį išplakite. Plakiniu aptepkite pyragėlio šonus ir dėkite ant nepridegančios skardos.

6. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.

7. Papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai