Sako, ryte reikia pavalgyti sočiai, tad ruošiame pusryčių mėsainį. Jei kiaušinių nenorite padauginti, galite dėti vieną. Pusryčių mėsainį valgykite, kol šiltas.

Gaminimo eiga

1. Avokadą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais.

2. Į šaltą keptuvę įpilkite aliejaus ir įmuškite kiaušinius.
Kepkite ant mažos kaitros apie 5–7 min.

3. Sausoje keptuvėje paskrudinkite MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ po 1 min. iš abiejų pusių.

4. Apkeptas bandeles patepkite pesto padažu, dėkite salotų lapus, pjaustytą pomidorą, iškeptus kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Dėkite avokadą, apšlakstykite pesto padažu ir uždenkite viršutine bandelės puse.

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai