Dvigubas sūrainis – dvigubai daugiau skonio. Gaminkite namuose sotiems pusryčiams ar net pietums, ruoškite į vakarėlį susirinkusiems draugams, mėgaukitės iškyloje. Dvigubas sūrainis tinka visur.

Gaminimo eiga

* MANTINGA mėsainių bandeles su sezamų sėklomis „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 1 min.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite paplotėlius. Kepkite po 2 min. iš abiejų pusių ir pagardinkite druska bei pipirais.

* Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, malta paprika ir kaparėliais.

* Ant paplotėlių dėkite sūrio riekeles.

* Ant paskrudintų bandelių tepkite gautą padažą, dėkite paplotėlį su sūriu, užtepkite šiek tiek padažo ir uždėkite antrą paplotėlį.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai