Jautienos troškinys – ne tas patiekalas, kurį būtų galima pagaminti prabėgomis. Reikia lukterėti, kol mėsa išsitroškins. Patiekite jautienos troškinį su mėgiamu garnyru.

Gaminimo eiga

1. Jautienos kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių po 1 min.

2. Stambiai pjaustytas daržoves sudėkite kepti kartu su jautiena. Kepkite 4–5 min., kol daržovės apskrus. Užpilkite konservuotais pomidorais, jautienos sultiniu ir sudėkite prieskonius.

3. Troškinkite 45–60 min., kol mėsa pradės plyšti.

4. Išvirusį jautienos troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai