Ingredientai
jautienos kumpio
300
g
aliejaus
2
v. š.
svogūnų
2
vnt.
morkos
1
vnt.
bulvių
2
vnt.
česnako
3
skiltelės
konservuotų pomidorų
400
g
jautienos sultinio
2
stiklinės
malto kumino
0.5
a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
laurų lapų
1
vnt.
kakavos
0.5
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
smulkintų petražolių
1
sauja
Jautienos troškinys – ne tas patiekalas, kurį būtų galima pagaminti prabėgomis. Reikia lukterėti, kol mėsa išsitroškins. Patiekite jautienos troškinį su mėgiamu garnyru.
Gaminimo eiga
1. Jautienos kumpį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir kepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių po 1 min.
2. Stambiai pjaustytas daržoves sudėkite kepti kartu su jautiena. Kepkite 4–5 min., kol daržovės apskrus. Užpilkite konservuotais pomidorais, jautienos sultiniu ir sudėkite prieskonius.
3. Troškinkite 45–60 min., kol mėsa pradės plyšti.
4. Išvirusį jautienos troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai