Šiltėjančios dienos primena, kad grilio sezonas jau atėjo, o jis neįsivaizduojamas be marinuotų raudonųjų svogūnų. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi patarimu, kaip paruošti šį garnyrą. Marinuotus raudonuosius svogūnus galėsite valgyti jau po 8 valandų.

Gaminimo eiga

* Į puodą įpilkite vandens, actą, suberkite cukrų. Įmeskite čiobrelio šakeles, lauro lapus, pipirus. Pamaišykite, leiskite užvirti. Nuimkite puodą nuo ugnies.

* Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į stiklainį. Ant viršaus uždėkite lauro lapų, pipirų ir čiobrelių iš puodo, užpilkite marinato.

* Palikite atvėsti. Po 8 valandų jau galima valgyti.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai