Kopūstų takai – puiki alternatyva, jei neturite tortilijų. Tai skanus užkandis vakarėliui. Kopūstų takus patiekite šiltus.

Gaminimo eiga

* Prikaistuvyje užvirinkite vandenį ir sudėkite kopūstų lapus. Virkite 2 minutes ir iškart atvėsinkite lediniame vandenyje.

* Apvalia stikline ir peiliuku apipjaukite apskritimus.

* Keptuvėje apkepkite smulkiais griežinėliais pjaustytus svogūnus, vištos krūtinėlę ir kario prieskonius apie 5 minutes.

* Įdėkite sviesto, druskos ir pipirų ir dar pakepkite 5 minutes, kol viskas įgaus švelniai rudą karamelės spalvą.

* Tada dėkite pomidorų pastą su šlakeliu vandens ir troškinkite viską dar 10 minučių.

* Pabaigoje pabarstykite patiekalą šviežia kalendra.

* Į kopūstų vidurį dėkite įdarą ir užtarkuokite kietojo sūrio.

* Mėgaukitės kopūstų takais su vištiena.

* Atvėsusius laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai