Ingredientai
braškės
200
g
laimo žievelė
1
vnt.
cukraus pudra
20
g
laimo sultys
20
ml
„Iki“ varškė
180
g
agavų sirupas
40
ml
sviestas kepimui
gabaliukas
šviežias čiobrelis
šakelė
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Braškes supjaustykite kubeliais, supilkite į indą. Užtarkuokite laimo žievelės, ten pat įberkite cukraus pudros, įpilkite laimo sulčių ir išmaišykite.
* Varškę ištrinkite su agavų sirupu ir viena braške. Gautą masę supilkite į konditerinį maišelį.
* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apkepkite riekelėmis supjaustytą „Iki“ duonelę su šalavijų ir moliūgų sėklomis.
* Ant paskrudusių riekelių konditeriniu maišeliu išspauskite varškės masės ir ant viršaus uždėkite paruoštų braškių. Puoškite šviežio čiobrelio lapeliais.
Atsiliepimai