Itin malonaus skonio gaivus duonelės desertas su varškės kremu ir braškėmis. Traškus pagrindas ir burnoje tirpstantis kremas su uogomis. Šis duonelės desertas patiks ir patiems mažiausiems.

Gaminimo eiga

* Braškes supjaustykite kubeliais, supilkite į indą. Užtarkuokite laimo žievelės, ten pat įberkite cukraus pudros, įpilkite laimo sulčių ir išmaišykite.

* Varškę ištrinkite su agavų sirupu ir viena braške. Gautą masę supilkite į konditerinį maišelį.

* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apkepkite riekelėmis supjaustytą „Iki“ duonelę su šalavijų ir moliūgų sėklomis.

* Ant paskrudusių riekelių konditeriniu maišeliu išspauskite varškės masės ir ant viršaus uždėkite paruoštų braškių. Puoškite šviežio čiobrelio lapeliais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai