aA
Klausimas

Laba diena,

Norėčiau paklausti, kaip pasirinkti kremą... Manyčiau, kad mano oda mišri, nes tuo pat metu blizga ir kartais pleiskanoja nosis. Seniau naudodavau Nivea kremą (drėkinantį sausai odai, vasarą mišriai odai). Tačiau su laiku vis labiau ryškėja veido raudonis ir nutariau išbandyti Pharmaceris kremą (silpniems kapiliarams, drėkinantį).

Žiemai dienai nutariau pirkti maitinantį kremą (juk taip dažniausiai siūloma). Ir pasirinkau tos pačios Pharmaceris kremą (silpniems kapiliarams, bet maitinantį). Pasitepus porą kartų jau pajutau kaistantį ir paraudusį veidą, vietomis net pabalusias dėmes (kaip būna nušalus skruostus). Be to, šis kremas labai riebus, ir kaip makijažo pagrindas visai netinkamas. Taigi sekančią dieną, vaistininkei patarus, įsigijau Sebamed drėkinantį kremą jautriai odai ir pakeičiau Vitaskin toniką Sebamed prausikliu.

Tačiau ir šis kremas man atrodo labai riebus, (nors iš pradžių labai gerai geriasi, palieka labai blizgančią odą). Labiausiai sunerimau dėl to, kad ir nuo jo lygiai taip pat kaista veido oda, tiesiog skruostai "dega"... Nesuprantu, ar ir šis kremas man netinka, ar taip reaguoja suerzinta oda? Beje, niekada anksčiau nebuvo alergijų... Kokį kremą pasirinkti kaip makiažo pagrindą, kad oda neblizgėtų? Labai norėjau įsigyti Sebamed kremą...

Ačiū, Rita, 30m

Atsakymas

Miela Rita,

labai sunku pritaikyti kremą, kai oda yra sudirginta, manau, tokią Jūsų odos reakciją sukėlė per riebus maitinamasis kremas. Dėl Sebamed drėkinančio kremo - tai alergiškumas jam yra ypatingai mažas, bet Jūsų atveju galimas, nes oda jau buvo sudirginta, o šis kremas nėra raminantis ar prieš alerginis. Tad visų pirma aš siūlyčiau Jums nuraminti odą, pvz. KLERADERM "Timea blu" kremas sudirgusiai ir jautriai odai. Jį reikėtų panaudoti kelias savaites. Jeigu Jums Sebamed kremas pasirodė per riebus, nakčiai Jūs galite naudoti serumą Mikro 100, jis puikiai tinka atstatyti odos drėgmę bei ją regeneruoti, bet jo sudėtyje nėra emolientų, todėl jis neužkemša porų.

Jeigu gyvenate Vilniuje, atvažiuokite pas mus, aš Jums duosiu mėginukų "timea Blu" kremo bei kitu raminančių kremų.

Mūsų tel.: 215 34 17.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Grigonio ekipos atsakas: galingu spurtu patiesė be lyderio rungtyniavusį „Maccabi“ Lietuvis rezultatyvumu nepasižymėjo

Mariaus Grigonio atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ atsitiesė po nesėkmės pirmosiose...

Sedekerskio sezonas Eurolygoje pakibo ant plauko: „Baskonia“ vėl pralaimėjo Madride Lietuvis išsiskyrė universaliu žaidimu

Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu atsidūrė ties prarajos riba Eurolygos atkrintamosiose....

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus (1)

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“...