-
Šiandien

Lazdijų rajone sulaikomas girtas vyras sužalojo jauną policininkę 2 min.

Lazdijų rajone nukentėjo jauna policininkė . Girtas įtariamasis atsidūrė areštinėje.

„Suns“ sezonas baigtas po epinės gynėjų kovos, „Clippers“ triumfavo Dalase 20 min.

Minesotos „Timberwolves“ sausai laimėjo seriją prieš Finikso „Suns“ ir žengė į kitą NBA atkrintamųjų etapą. Savo ruožtu Los Andželo „Clippers“ susigrąžino namų aikštės pranašumą prieš Dalaso „Mavericks“.

Įtampa Artimuosiuose Rytuose. Izraelio delegacija pakviesta į Kairą deryboms dėl įkaitų 22 min.

Pranešama, kad Egiptas šiandien pakvietė Izraelio delegaciją vykti į Kairą, vykstant deryboms dėl „ Hamas “ paimtų įkaitų grąžinimo, rašo „Times of Israel“.

Smarkūs tornadai JAV pražudė mažiausiai keturis žmones 32 min.

Virtinė tornadų JAV vidurio vakaruose padarė didelės žalos ir pareikalavo žmonių gyvybių. Netoli Holdenvilio JAV Oklahomos valstijoje žuvo mažiausiai keturi žmonės, įskaitant keturių mėnesių vaiką, dešimtys asmenų buvo sužeisti, sekmadienį pranešė vietos...

Vokietijoje ruso subadyti ukrainiečiai – reabilitacijai atvykę kariai (3) 54 min.

Vokietijos Murnau mieste nužudyti du Ukrainos piliečiai . Jie buvo kariškiai, atvykę į Vokietiją reabilitacijai.

Lauko tualete Kaune rastas negyvas vyras 58 min.

Sekmadienio vakarą Kaune buvo aptiktas negyvo vyro kūnas.

JAV dolerio kursas jenos atžvilgiu rytinės prekybos metu pasiekė aukščiausią lygį per 34 metus 59 min.

Dolerio kursas pirmadienį pirmą kartą nuo 1990 m. perkopė 160 jenų ribą, kai pasirodžius duomenims apie didesnę nei prognozuota JAV infliaciją buvo kiek apmalšinti lūkesčiai, kad šiais metais JAV bus mažinamos palūkanos.

Automobiliams visam laikui uždaromas Vilniaus oro uosto pandusas 1 val.

Nuo pirmadienio automobiliams visam laikui uždaroma Vilniaus oro uosto simboliu tapusi užvažiavimo estakada (pandusas) esamo išvykimo terminalo link. Pandusu naudotis ir toliau galės visi pėsčiomis judantys keleiviai, o automobiliu išvykimo terminalą pasiekti ir toliau galės tik...

Karas Ukrainoje. Žvalgyba: platformoje „Telegram“ užblokuota keletas oficialių Ukrainos pokalbių robotų 1 val.

Platformoje „Telegram“ užblokuota keletas oficialių programinių robotų, tarp kurių – automatinė Ukrainos žvalgybos pokalbių programėlė, pranešė Ukrainos gynybos ministerijos pagrindinė žvalgybos direkcija.

Teisininkas atsako: kur kreiptis ir ką daryti, kai vaiko tėvas nemoka priteisto išlaikymo? 1 val.

Tėvų nesutarimai dėl nepilnamečio vaiko išlaikymo neretai baigiasi teismo sprendimo priėmimu ar pačių tėvų sudaryta ir teismo patvirtinta taikos sutartimi. Deja, praktika rodo, jog ir tokiais atvejais dažnai vaiko tėvas (motina) šalinasi pareigos išlaikyti savo vaiką. Ką daryti,...

Parduodamas pirmasis šuo-liepsnosvaidis: kiek toks kiemsargis kainuoja? (1) 1 val.

JAV įsikūrusi bendrovė „Throwflame“ siūlo, kaip ji teigia, pirmąjį pasaulyje „šunį-robotą“ su liepsnosvaidžiu ant nugaros, tinkantį gaisrams gesinti, sniegui tirpdyti ir kitoms užduotims atlikti. Pavyzdžiui, būti kiemsargiu.

Šio augalo sėklas japonų ilgaamžiai naudoja beveik visuose receptuose: tai jų maistas-vaistas 1 val.

Kai kurios mažos sėklos, kurias mes valgome, gali rimtai padėti mūsų organizmui. Sezamas yra vienas iš tokių maisto produktų.

Internautai pakraupo su „Victoria’s Secret“ modeliu gyvenusios merginos istorija: teigia, kad vogdavo daiktus, palikdavo išmatas 1 val.

Socialinio tinklo „TikTok“ platformoje išgarsėjusi Taylor Pale neseniai pasidalijo istorija apie kartu su ja gyvenusį „Victoria’s Secret“ modelį . Nors ji tiksliai neįvardino, kas buvo ši kambariokė, sekėjams drąsiai papasakojo apie nerimą keliančius įpročius ir paliktus...

Verslininkas Domas Jakutis – apie darbą su šeimos nariais ir kaip sprendžia iškilusias problemas pasakė, kokių 4 taisyklių laikosi 1 val.

Kas yra šeimos verslas ? Kaip sekasi sutarti, pasidalyti atsakomybėmis dirbant drauge su broliais ir tėčiu? Ar lengva samdomiems darbuotojams dirbti su šeimos nariais? Kaip nesusipykti tarpusavyje ir išlaikyti stabilumą versle? Savo šeimos patirtimi Domas Jakutis , „ Lonas Group“...

Daržovių troškinys su ananasais – gundančiai saldžiarūgščio skonio (1) 2 val.

Egzotiško skonio daržovių troškinys su ananasais gali būti valgomas kaip pagrindinis patiekalas. Saldžiarūgštis, jis patiks daugeliui. Daržovių troškinys su ananasais tiks ir pietums, ir vakarienei.

Dėl 100 eurų kyšio vyras pateko į situaciją, kurios niekam nelinkėtų: po medikų paaiškinimo gresia didžiuliai nemalonumai 2 val.

Konfliktas su medikais virto kyšio byla, tačiau iš pirmo žvilgsnio beveik nekeliantis abejonių nusikaltimas pasisuko kitu kampu. Prieš teismą stoję medikai pripažinti nukentėjusiais, o ne pinigų išsireikalavusiais nusikaltėliais.

Kenoloto - 12667 tiražas (2024-04-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12667 Laikas 17:55

Kenoloto - 12666 tiražas (2024-04-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12666 Laikas 11:55

Kenoloto - 12668 / Jėga - 7842 tiražas (2024-04-29) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12668 Jėga - Žaidimo nr. 7842 Laikas 22:30

Tortas be cukraus ir be gliuteno – dangiško skonio! 8 val.

Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad sudėtingas, iš tiesų – šį tortą pagaminti gana paprasta. Tereikia sumalti ingredientus pagrindui ir išplakti kremą. Ir viskas – paprasčiau nebūna. Veganiško torto be cukraus, be gliuteno skonis – dangiškas!

Lazanija – mėgausitės iki paskutinio šaukšto 8 val.

Šiandien siūlome gabalėlį Italijos – lazaniją ! Pasistengti reikės, užtruks gaminimo procesas, bet, patikiname, – patiekalu tikrai mėgausitės. Kepimo pabaigoje lazaniją apibarstykite sūriu ir patiekite.

Braškių ir ledų kokteilis su spurgomis – tikras išsigelbėjimas kaitrią dieną 8 val.

Karštesnėmis dienomis braškių ir ledų kokteilis tikrai taps jūsų išsigelbėjimu. Fantastiško skonio vaisių kokteilis ne tik atgaivins, bet ir suteiks sotumo, ypač ragaujamas su gardžiomis spurgomis. Braškių ir ledų kokteilį patiekite iškart.

Horoskopas pirmadieniui, balandžio 29 d.: reikalai klostysis nevienareikšmiškai 8 val.

Nepasiduokite manipuliacijoms, vedžiojimui už nosies .

Kibinai su grybais – neabejotinai patiks 8 val.

Kibinų būna įvairių skonių – su skirtingais priedais. Gal dėl to jie tokie mėgiami. Šįkart rekomenduojame paskanauti kibinų su grybais – neabejojame, kad tikrai patiks.