T. Pale pasakojo, kad su neįvardytu modeliu gyveno Niujorke. Ji sakė, kad ši patirtis jai – itin bjauri.

„Kai pirmą kartą persikėliau į Niujorką, gyvenau su „Victoria's Secret“ modeliu, kuris turėjo paslaptį, ir aš ją saugojau 10 metų“, – vaizdo įrašo pradžioje pasakojo mergina.

Vėliau ji pradėjo pasakoti apie išskirtinį kambariokės gyvenimo būdą – pasirodo, mergina bendravo tik su mados elitu. Ji pažinojo garsųjį fotografą Steveną Meiselį ir pasaulinio lygio modelį Naomi Campbell.

T. Pale pastebėjo, kad laikui bėgant jos kambariokė pradėjo kitus užgaulioti, išsigalvoti nebūtas istorijas apie savo gyvenimą.

„Iš karto buvo nejauku. Ji mėgo kišti savo nuomonę prie kitų žmonių. Be to, buvo jaunesnė už visus. Pamaniau, kad gal tiesiog jautėsi nesaugiai. Nuo tada stengiausi laikytis atokiau. Tačiau pradėjau pastebėti, kad bute dingsta daiktai. Pavyzdžiui, marškinėliai, odos priežiūros priemonės, makiažas, o paskui – ir receptiniai vaistai“, – atskleidė ji.


Apie tai papasakojusi draugams T. Pale suprato, kad panašių incidentų patyrė ir jie. Galiausiai modelio elgesys, kaip vaizdo įraše teigė mergina, peržengė visas ribas per Niujorko mados savaitės renginį.

Tarp jos ir modelio įvyko konfliktas, kurio metu ji rado lagaminą su visais pavogtais daiktais.

„Su siaubu žiūrėjau, kad ji pavogė daiktus iš bute buvusių žmonių. Bet tai buvo itin keisti daiktai. Pavyzdžiui, rašikliai, puodeliai, vaistai, kurių ji net nebūtų galėjusi panaudoti“, – įkeltame vaizdo įraše sakė mergina.

Be to, kai kurie pavogti daiktai galėjo sukelti šoką. Vaizdo įraše atskleidžiama, kad tarp šių daiktų buvo panaudoti tamponai ir servetėlės su išmatomis.

„Tai pati šlykščiausia dalis. Ji laikydavo visas savo šiukšles, nešvarius panaudotus tamponus, servetėles, kuriomis šluostydavosi nosį, užpakalį... Ant jų buvo matyti išmatos. Ji visa tai laikydavo savo lagamine, o šis buvo laikomas mūsų bute“, – su pasibjaurėjimu pasakojo T. Pale.

Po šio poelgio mergina ir jos draugai nusprendė iškeldinti modelį iš jų bendro buto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją