-
Šiandien

„Nuggets“ dramatiškai pabaigė „Lakers“ sezoną, stebint Messi „Celtics“ triumfavo Majamyje 13 min.

Denverio „Nuggets“ gynėjas Jamalas Murray kaip ir antrose serijos rungtynėse pataikė lemiamą metimą, tik šį kartą šio kaina – atostogauti išsiųsti Los Andželo „Lakers“ krepšininkai. Prie antrojo NBA atkrintamųjų etapo priartėjo ir Bostono „Celtics“.

LOGIN 2024: Ar investicija į asmeninį prekės ženklą atsiperka? 25 min.

Gegužės 30-31 dienomis vyks didžiausia inovacijų ir progreso konferencija Baltijos šalyse LOGIN 2024. Viena iš renginio temų - asmeninis prekės ženklas.

Valančiūno dvigubas dublis „Pelicans“ neišgelbėjo – sezonas baigtas ir antram NBA lietuviui 49 min.

Jono Valančiūno sezonas – baigtas. Lietuvis surinko dvigubą dublį, bet Naujojo Orleano „Pelicans“ tai neišgelbėjo ir serija Oklahomos „Thunder“ pralaimėta „sausai“ – 0:4.

Prie Prezidentūros rengiamas piketas dėl „Rail Baltica“ projekto 50 min.

Antradienį vadinamoji „ Rail Baltica “ viešojo intereso gynimo grupė renkasi prie Prezidentūros bei rengia piketą dėl minėto geležinkelio transporto projekto įgyvendinimo. Kaip Eltai teigė vienas iš akcijos organizatorių Jonas Balčėtis, numatytuose planuose gali būti...

Įtampa Artimuosiuose Rytuose. Jemeno hučiai teigia užpuolę du laivus ir du JAV naikintuvus 54 min.

Jemeno hučiai nusitaikė į du JAV naikintuvus ir laivą CYCLADES Raudonojoje jūroje, taip pat į MSC Orion Indijos vandenyne, per televiziją sakė su Iranu siejamos grupuotės kariuomenės atstovas Yahya Saree.

Karas Ukrainoje. Rusai apšaudė Donecko sritį, yra sužeistų 1 val.

Pirmadienį , balandžio 29 d., Rusijos karinė artilerija apšaudė Krasnohorivkos miestą Donecko srityje. Dėl to buvo sužaloti vyras ir moteris.

Kūdikio lyties atskleidimo vakarėlyje vyras sukėlė tikrą moters pykčio priepuolį: trenkė su konfeti ir apsisukusi nuėjo 1 val.

Lyties atskleidimo vakarėlis vienai porai baigėsi tikru fiasko. Moteris stipriai įsiuto ant jį sugadinusio vyro, vis dėlto po tokio elgesio sulaukė kitų mamų palaikymo.

IQ testas: tik turintys aukštą intelektą randa klaidą paveikslėlyje per 7 sekundes (4) 1 val.

Tik didelį dėmesį detalėms skiriantys žmonės gali per 7 sekundes rasti klaidą paveikslėlyje, kuriame vaizduojami žmonės, laukiantys darbo pokalbio. Ar esate vienas iš jų? Pasitikrinkite savo regėjimo įgūdžius nieko nelaukdami!

Tik atostogų nepakaks: psichologė patarė, kaip išgyti nuo perdegimo 2 val.

Kasdien nuo pat ryto neriate į dienos darbus ir vykdote ilgiausius sąrašus pareigų, nepagalvodami apie galimą gausybę intensyvaus gyvenimo tempo pasekmių? Turime jums blogų žinių. Neretai tokį gyvenimo būdą pasirinkusiuosius aplanko perdegimas , kuris ypač neigiamai veikia žmogaus...

Lietuvos uostas tapo tarpine stotele ukrainiečiams: gabenasi ir tūkstančius prabangių automobilių (4) 2 val.

Panašu, kad Lietuva jau kuris laikas yra tapusi tarpine stotele prabangių ukrainiečių automobilių atsigabenimui. Iš Jungtinių Amerikos Valstijų atplukdomi automobiliai Klaipėdos uoste neužsilieka, netrukus automobilvežiais yra išvežami į Ukrainą. „Tai – apie 20-30 tūkst. Eur...

Kenoloto - 12670 tiražas (2024-04-30) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12670 Laikas 17:55

Kenoloto - 12671 / Jėga - 7843 tiražas (2024-04-30) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12671 Jėga - Žaidimo nr. 7843 Laikas 22:30

Kenoloto - 12669 tiražas (2024-04-30) 3 val.

Kenoloto - Žaidimo nr. 12669 Laikas 11:55

Balandžio pabaiga – lyg vasara: galime sulaukti ir 26 laipsnių šilumos 8 val.

Antradienio dieną išliksime aukšto atmosferos slėgio lauko įtakoje.

Kakavinis biskvitas su ledais – gaivus desertas ir mažam, ir dideliam 8 val.

Jei norite mėgautis kakaviniu biskvitu su ledais , gaminkite šį desertą iš vakaro. Tai gaivus ir sotus skanėstas , kuris patiks tiek mažam, tiek dideliam. Kakavinį biskvitą su ledais patiekite vos supjaustę.

Filo tešlos krepšeliai su riešutais – šį receptą tikrai išsisaugosite 8 val.

Trapūs ir burnoje tirpstantys filo tešlos krepšeliai su riešutais papuoš tiek kasdienį, tiek šventinį stalą. Beje, šie desertai yra sotūs, tad pasimėgaus visi norintieji. Filo tešlos krepšelius su riešutais neabejotinai gaminsite dar ne kartą.