Ingredientai

Kamambero sūris 250 g
Kepinti kedro riešutai 30 g
Migdolų riešutai 30 g
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Sūrį įdėkite į nedidelį dubenėlį ir sūrio paviršiuje atsargiai išpjaukite apskritimą, kuris reikalingas tam, kad jau iškepus jį būtų paprasčiau valgyti.

2. Tuomet sūrį dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 10 minučių.

3. Po to, atsargiai pirštu palietę sūrio vidurį, patikrinkite, ar jis suminkštėjo ir iškepė.

4. Ištraukite iš orkaitės ir apibarstykite riešutais, pagardinkite Provanso žolelėmis.

5. Patiekite ką tik ištrauktą iš orkaitės, kartu su bagetės riekelėmis, krekeriais ar kitais mėgstamais priedais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai