Ingredientai
Menkių filė
8
vnt.
Miltai
2
puodeliai
Kepimo milteliai
1
šaukštas
Druska
1
šaukštelis
Juodieji malti pipirai
0.5
šaukštelio
Kiaušiniai
1
vnt.
Mineralinis vanduo (stipriai gazuotas)
1
puodelis
Ryžių miltai
0.5
puodelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Menkių filė perpjaukite per pusę į lygias dalis.
Gerai apvoliokite ryžių miltuose.
Didesniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius, kiaušinį ir stipriai gazuotą mineralinį vandenį. Tešlą gerai išplakite.
Į tešlą merkite žuvies gabaliukus, ištraukite ir dėkite virti-kepti į įkaitintą puode aliejų.
Kepkite apie 5 minutes, kol žuvies gabaliukai gražiai apskrus.
Iškeptą žuvį dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
Apibarstykite druska.
Patiekite su skrudintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai