Ingredientai
Gaminimo eiga
Greitai paruošiamus makaronus sutrupinti. Geriausia tai daryti neatplėšus pakelio. Tada sutrupintus makaronus suberti į dubenį ir suberti pakelyje buvusius makaronų prieskonius.
Mocarelos sūrį supjaustyti 1 cm storio lazdelėmis.
Į lėkštę įsiberti 1 nedidelį puodelį miltų, į atskirą dubenėlį įmušti kiaušinį, šliūkštelėti šiek tiek pieno ir gerai išplakti.
Tada mocarelos sūrio lazdelę pavolioti į miltus, vėliau į kiaušinio plakinį ir galiausiai į greitai paruošiamų makaronų trupinius. Tuomet procesą dar 2 kartus pakartoti eilės seka.
Į keptuvę įsipilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir kepti lazdeles vartant kol gražiai apskrus.
Iškeptas lazdeles nusausinti, kad aliejus šiek tiek susigertų į popierinę servetėlę.
Tokias lazdeles galima valgyti vienas arba pamirkyti į kokį mėgstamą padažą.
Atsiliepimai