Ingredientai
Cukinijos tarkuotos šiaudeliais
2
stiklinės
Bulvės, tarkuotos šiaudeliais
2
stiklinės
Malti džiūvėsėliai
stiklinė
Miltai
3
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
šaukštelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Rapsų aliejus
4
šaukštai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Bulves ir cukinijas sutarkuokite šiaudeliais. Nusunkite susidariusį skystį. Kiaušinius išplakite. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite.
Atskirame inde sumaišykite sausuosius ingredientus - maltus džiūvėsėlius, miltus, druską pipirus ir kepimo miltelius. Suberkite į tarkius ir gerai išmaišykite.
Šaukštu formuokite blynus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai