Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 1 šaukštelis
Pipirai šaukštelis
Česnakai 2 skiltelės
Rapsų aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Bulves ir cukinijas sutarkuokite šiaudeliais. Nusunkite susidariusį skystį. Kiaušinius išplakite. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite.

Atskirame inde sumaišykite sausuosius ingredientus - maltus džiūvėsėlius, miltus, druską pipirus ir kepimo miltelius. Suberkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

Šaukštu formuokite blynus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai