Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
50
ml
Česnakai
2
skiltelės
Miltai
4
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite pusės delno dydžio ir centimetro storio gabaliukais.
Gabaliukus uždenkite maistine plėvele ir išmuškite maistiniu plaktuku (plėvelė apsaugos mėsą nuo sudraskymo).
Pabarstykite duska, pipirais ir Provanso žolelėmis iš abiejų pusių. palikite kelioms minutėms kad prieskoniai susigertų.
Kiaušinius išplakite su pienu ir išspaustu česnaku.
Kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, vėl miltuose ir vėl kiaušinio plakinyje.
Dėkite kepti į jau keptuvėje įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.
Kepkite ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai