Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste su išspaustais česnakais, kol gražiai paruduos.

2. Svogūnus sumaišykite su faršu ir prieskoniais.

3. Šaldytą tešlą atšildykite ir atskirkite lakštus.

4. Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.

5. Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.

6. Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai