Ingredientai

Grietinėlė 1 stiklinė
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Pienas 0.33 stiklinės
Batonas 6 riekelě
Džiovintos slyvos 0.5 stiklinės
Džiovinti obuoliai 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Džiovintus obuolius ir slyvas nuplaukite, pamerkite į vandenį, palaikykite 2 val. ir sumalkite. Į maltą vištieną įberkite druskos, pipirų ir pamažu pildami grietinėlę gerai išsukite.

Vienoje lėkštėje išplakite kiaušinius su pienu ir trupučiu druskos, į kitą įberkite miltų, o į trečią sudėkite mažais kubeliais supjaustytą batoną.

Iš vištienos suformuokite nedidelius kotletukus į kiekvieno vidų dėdami džiovintų vaisių įdaro. Kotletukus apvoliokite miltuose, tada pamirkykite kiaušinių plakinyje ir dar apvoliokite batono kubeliuose.

Apkepkite įkaitintame aliejuje, sudėkite į skardą ir dar 10 min. kepkite 180–200 °C temperatūros orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai