Ingredientai
Lašišos filė
100
g
Jūros lydekos filė
100
g
Skorpionžuvės filė
100
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Bazilikai
pagal skonį
Raudonėliai
pagal skonį
Citrinos
pagal skonį
Porcijos: 2
Su šviežiomis žolelėmis marinuotas įvairių žuvų šašlykas, patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, garstyčių ir sūrio padažu.
Gaminimo eiga
Žuvys supjaustomos kubeliais, marinuojamos su druska, pipirais, smulkiai smulkintais baziliko ir raudonėlio lapeliais, smulkintais citrinos gabalėliais, aliejumi.
Tada sumaunamos ant medinio iešmelio ir kepamos 170-180 laipsnių temperatūroje apie 12- 15 min.
Ant medinės lentelės lėkštės dedame mėgiamų salotų, papjaustome vyšninius pomidorus, atpjauname skiltelę citrinos ir šalia dedame iškeptų žuvų iešmelį.
Atsiliepimai