Ingredientai

Bulvės 700 kg
Grietinė 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir sutrinkite.

Svogūną smulkiai supjaustykite. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų.

Kai svogūnai pradės darytis permatomi, sudėkite faršą ir gerai išmaišykite. Apiberkite druska, pipirais. Kepkite maišant.

Į trintas bulves supilkite keptą mėsą, įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės ir įberkite smulkiai tarkuoto kietojo sūrio. Gerai išmaišykite ir išminkykite.

Bulvių masę padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą - bus lengviau formuoti kroketus.

Suformuokite nedidelius kroketus, apvoliokite lengvai išplaktame kiaušinyje ir miltuose.

virkite įkaitintame aliejuje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai