Ingredientai

Sviestas 20 g
Miltai 30 g
Vištienos sultinys 300 ml
Pienas 400 ml
Lydytas sūrelis 200 g
Kietasis sūris 100 g
Muskato riešutai 2 žiupsneliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Puode išlydykite svietą ir maišant suberkite miltus. Pakepkite apie minutę, dvi.

Kitame puode šiltame vandenyje ištirpinkite vištienos sultinį ir supilkite pieną.

Maišant sultinį su pienu supilkite ant miltų.

Maišant užvirkite. Sudėkite lydytą sūrelį ir toliau maišykite. Pagardinkite muskato riešutu.

Suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir maišykite, kol jis ištirps.

Patiekite su batono skrebučiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba