Ingredientai

Vištienos faršas 1 kg
Morkos (nedidelės) 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite svieste su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Kai šiek tiek atvės, morkas sumaišykite su vištienos faršu, prieskoniais ir kiaušiniais. Gerai išminkykite.

Formuokite nedidelius kotletus.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

Sultinga žuvis kepta orkaitėje
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultinga žuvis kepta orkaitėje

Vištienos sriuba su ryžiais ir daržovėmis
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.

Vištienos sriuba su ryžiais ir daržovėmis