Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Pievagrybiai
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Kiaušiniai
3
vnt.
Krakmolas
4
šaukštai
Majonezas
3
šaukštai
Krapai
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite labai mažais gabalėliais, pievagrybius – griežinėliais. Susmulkinkite svogūną ir česnako skilteles. Viską sumaišykite. Tada įmuškite kiaušinius, suberkite krakmolą, krapus, pagardinkite druska ir pipirais, įdėkite majonezo. Gerai išmaišykite ir palaikykite šaldytuve kelias valandas. Kepkite įkaitintame aliejuje. Kotletai skanūs ir karšti, ir šalti.
Atsiliepimai