Pietums ar vakarienei – vištienos iešmeliai. Prie jų galima patiekti šviežių ar keptų daržovių salotas. Gamindami vištienos iešmelius be marinavimo užtruksite apie 15 minučių.

Gaminimo eiga

* Vištieną supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su prieskoniais, žuvų padažu bei sezamų sėklų aliejumi. Pamarinuokite apie 30 min.

* Marinuotus vištienos gabalėlius suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.

* Iškeptus iešmelius patepkite terijakio padažu ir papuoškite stambiai pjaustytais svogūnų laiškais bei smulkinta aitriąja paprika.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai