Ingredientai

veršienos (arba kitos mėsos) pjausnių 4 vnt.
kiaušinių 2 vnt.
miltų
miltų
džiūvėsių
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
aliejaus arba sviesto
garnyro pagal skonį
Porcijos: 5
Jei norite išskirtinių pietų, ruoškite Vienos šnicelį. Gardus, traškia plutele ums tikrai patiks. Vienos šnicelį valgykite su norimu garnyru.

Gaminimo eiga

1. Mėsą įdėkite tarp dviejų maistinės plėvelės sluoksnių ir išmuškite iki 3-5 mm plonumo arba taip plonai, kaip įmanoma. Pagardinkite ją druska ir pipirais.

2. Kepsnelius apvoliokite miltuose, tuomet pamirkykite išplaktuose kiaušiniuose ir apvoliokite džiūvėsiuose. Kepkite įkaitintame aliejuje arba svieste kol dailiai apskrus, kiekvieną pusę apie 3-4 minutes.

3. Iškepusius kepsnelius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Valgykite su norimu garnyru.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai