Patiekalas, kuris Agnei Jagelavičiūtei priminė Kijevo kotletą. visgi esu įsitikinusi, kad patiektas kaip užkandis, labai patiks draugų vakarėliui!

Gaminimo eiga

Kiaušinį lengvai suplakti.

Į maltus džiūvėsėlius įdėti sutrintą parmezaną.

Mocarelos rutuliukus apvynioti Parmos kumpiu, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Paruoštus rutuliukus dėti į įkaitintą aliejų ir kepti apie 1-2 min.

Pomidorus supjaustyti plonais griežinėliais, pabarstyti pipirais, sudėti stambiai smulkintus bazilikus ir aplieti aliejumi. Viską gerai išmaišyti.

Rutuliukus patiekti sudėtus ant pomidorų salotų arba atskirame inde.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai