Ingredientai

kakavos masės 30 g
kakavos sviesto 40 g
agavos/klevų sirupo 50 g
anakardžių riešutų sviesto 20 g
kokosų pieno (kietosios dalies) 80 g
Kakavos milteliai
Namie pagaminti saldumynai yra žymiai skanesni ir sveikesni. Šie triufeliai yra fantastiškai skanūs ir labai lengvai pagaminami.

Gaminimo eiga

1. Kakavos masę ir kakavos sviestą smulkiai supjaustome.

2. Į nedidelį puodą dedame kokosų pieną ir ištirpiname ant vidutinės ugnies. Pilame sirupą, dedame anakardžių riešutų sviestą ir išmaišome. Dar pakaitiname, bet neužverdame.

3. Užpilame kakavos sviestą ir masę, palaukiame porą munučių ir išmaišome. Masę išplakame rankiniu trintuvu ir uždengiame plėvele (taip, kad liestųsi su paviršiumi). Dedame į šaldytuvą 4-12 val.

4. Greitai formuojame triufelius, nes masė nuo rankų šilumos greit tirps (geriausia naudoti pirštines). Dedame į šaldytuvą 2 val.

5. Triufelius apvoliojame kakavos milteliuose ir tiekiame.

6. Laikome šaldytuve 3-5 dienas.

Skanaus!

Už receptą dėkojame Sveikas receptas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai