Ingredientai

Bulvės 8 vnt.
Pievagrybiai 6 vnt.
Kiaulienos šoninė 50 g
Kietasis sūris 50 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite smulkiomis lazdelėmis. Jas užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pastovėti, kol suruošite kitus produktus.

Smulkiai supjaustykite šoninę ir nuplautus pievagrybius.

Bulvių tarkius gerai nukoškite ir sumaišykite su pievagrybiais ir šonine.

Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, miltų, išspauskite česnaką, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite.

Blynus dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol blynai gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba