Ingredientai

Bulvės 8 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves sutarkuokite smulkiomis lazdelėmis. Jas užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pastovėti, kol suruošite kitus produktus.

2. Smulkiai supjaustykite šoninę ir nuplautus pievagrybius.

3. Bulvių tarkius gerai nukoškite ir sumaišykite su pievagrybiais ir šonine.

4. Įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių, miltų, išspauskite česnaką, įberkite smulkiai tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite.

5. Blynus dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite, kol blynai gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai