Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt.
Grietinėlė 80 ml
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Cukraus pudra 2 šaukšteliai
Batonas 6 riekelės
Sviestas 60 g
Porcijos: 2
Šios keptos batono ar baltos sumuštinių duonos riekelės paprastai vadinamos prancūzišku skrebučiu.

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakite su grietinėle, cukrumi ir cinamonu.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą.

Batono ar sumuštinių duonos riekes apvoliokite kiaušinių plakinyje ir dėkite kepti į sviestą. Kepkite, kol iš abiejų pusių gražiai paskrus.

Patiekiant apipilkite skystu medumi ar klevų sirupu. Patiekite su šviežiomis figomis, uogomis ar kitais vaisiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu