Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Kietasis sūris 150 g
Pienas 50 ml
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 1 šaukštas
Muskato riešutai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite bulvių tarka. Nusunkite.

Užpilkite karšto pieno ir išmaišykite.

Suberkite prieskonius, miltus, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį.

Gerai išmaišykite ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Jokiu būdu neuždenkite dangčio kepant, daug nevartykite - apverskite tik vieną kartą, kai apatinė dalis bus gražiai apskrudusi.

Patiekite su grietinės ir česnako padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas