Ingredientai

nesaldinto augalingo pieno puodelis
šaldytų bananų 2 vnt.
lazdyno riešutų sviesto 2 v. š.
vanilės ekstrakto šaukštelis
kakavos 2 v. š.
cinamono šaukštelis
druskos žiupsnelis
mažų datulių be kauliukų 6 vnt.
granolos puodelis
goji uogų 1 šaukštas
kanapių sėklų 1 šaukštas
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.

Gaminimo eiga

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais

Kaip gaminti:

1. Sudėkite visus glotnučio ingredientus į trintuvą, išskyrus datules. Trinkite, kol išeis vientisa masė.

2. Įdėkite datules ir trumpai patrinkite, kad liktų gabalėlių. Jei norite, galite visiškai sutrinti.

3. Patiekite stiklinėje ar dubenėlyje. Ant viršaus pabarstykite granolos, goji uogų ir kanapių sėklų.

Skanaus!

Šokoladinis glotnutis su lazdyno riešutais

Receptu dalijasi tinklaraštis Pick Up Limes.

Projektas „Tapk auGalingas“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šokoladinis kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Šokoladinis kokteilis

Sotusis bananų kokteilis
Lengvai paruošiamas
05 min.

Sotusis bananų kokteilis