Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Česnako milteliai 1 šaukštelis
Citrinos 0.5 vnt.
Sviestas 3 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Burokėlius gerai nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Apibarstykite druska, juodaisiais pipirais, česnako milteliais ir rūkytos paprikos milteliais. Išmaišykite ir palikite kelioms minutėms pastovėti.

Apšlakstykite citrinos sultimis ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir dėkite kepti burokėlius. Nesuverskite visų, dėkite vienas šalia kito ir tik vienu sluoksniu.

Kai viena pusė gražiai apkeps, apverskite ir palaukite kol gražiai apkeps kita pusė.

Taip iškepti burokėliai gali būti ne tik skaniu garnyru, bet ir valgomi tik su ožkų ar pelėsiniu brie sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai